• Du har lagt til
  • 0 PDF'er
 
 
Søkte om Enovatilskudd på tirsdag – fikk pengene en uke etter

En kunde fra Skien fikk montert balansert ventilasjon og er imponert over saksgangen hos Enova

Montøren informerte om ordningen
Det var Erling Husebø hos blikkenslager Lauritzen AS som først informerte kunden sin om Enovatilskuddet, i forbindelse med avsluttende arbeid på det ettermonterte ventilasjonsanlegget. Tilskuddet gis i form av tilbakebetaling av 25% av dokumentert totalkostnad ved ettermontering av balansert ventilasjon i eksisterende boliger. Maksimalt tilskuddsbeløp per prosjekt er kr. 20.000. Målet er å bidra til reduserte klimagassutslipp gjennom omlegging til fornybare og fleksible varmeløsninger i norske boliger. I dagens nye boliger er balansert ventilasjon standard.

Rask prosess
Kunden i Skien fikk tilbakebetalt 20.000 kroner etter montering av balansert ventilasjon i sin enebolig på totalt 270 kvadratmeter, med en tilknyttet hybel. Han er takknemlig for at Erling Husebø var klar over tilskuddsordningen, og opplevde søknadsprosessen som rask og enkel.

- Jeg sendte inn søknaden en tirsdag, fikk godkjent den på torsdag og hadde pengene på konto tirsdagen etter.

Selve søknadsprosessen beskriver han også som enkel utfylling og med vedlegg av fakturaer;
- Mange er nok vant til at offentlige søknadsprosesser kan ta tid. Dette tok cirka fem minutter, dette kan alle klare.

Bedre luft og energibesparing
Kunden opplever bedre luftkvalitet og innemiljø i sin bolig etter monteringen av balansert ventilasjon fra Flexit for 6 måneder siden. Han er nå spent på effekten av selve anlegget framover, samt om han vil se noen besparing av energi på strømregningen. Det er det absolutt håp for, siden ventilasjonsanlegget gjenvinner opp mot 88% av varmen fra den brukte luften som føres ut av boligen.

 

Les mer om Enovatilskuddet her 

Les mer fordelene med balansert ventilasjon her 

 

Av hensyn til kundens eget ønske om å være anonym, har vi utelatt navnet hans. Dersom noen ønsker å kontakte han direkte, kontakt Flexit, slik at vi kan ordne dette.

av flexit

Skriv ut

Tips en venn