• Du har lagt til
  • 0 PDF'er
 
 
Hva er en Flexit Proffpartner?

Flexit Proffpartner er et landsdekkende nettverk av firmaer som Flexit samarbeider med når det gjelder salg og montering av ventilasjon og sentralstøvsugeranlegg til bolig. Disse firmaene er håndverksbedrifter innen blikk/ventilasjon og besitter nødvendig fagkompetanse for å utføre ventilasjonsjobber.

Hva kan en Flexit Proffpartner gjøre for deg?

En Flexit Proffpartner kan gi deg faglig informasjon og svar på spørsmål rundt boligventilasjon, både for nye bygg og ved rehabilitering av eksisterende boliger.

Du kan få befaring med råd og tips vedrørende løsninger, samt pristilbud eller kostnadsoverslag. En Flexit Proffpartner kan stå for komplett leveranse av varer og tjenester (montering) eller kun montering dersom varene er kjøpt via annen forhandler.

En Flexit Proffpartner kan også kontaktes om du har forespørsler vedrørende tetthetsmåling, luftmengdemåling, lydmåling, kanalrensing eller årlig service/filterbytte.

Da det er noe variasjon om hva det enkelte firmaet tilbyr anbefaler vi at du tar kontakt direkte med din foretrukne Flexit Proffpartner.

Finn din nærmeste Flexit Proffpartner her >>

Kvalitetssikret av Flexit

Firmaene er kvalitetssikret av Flexit, faglig dyktige og dermed firmaer vi kan anbefale. Disse firmaene profileres med Flexit Proffpartner logo, og du finner en oversikt over alle sammen på vår hjemmeside.

For å sikre en høy standard, stiller Flexit følgende krav til en Flexit Proffpartner:

  • Firmaet må ha relevant praksis og erfaring med montering av ventilasjonsanlegg i bolig
  • Firmaet må gjennomgå kurs/opplæring i Flexit-regi. Dette omfatter generell ventilasjonskunnskap, gjeldende lover og regler (forskriftskrav), produktkunnskap og montering. Kort sagt alt som omhandler montering av ventilasjon i en bolig.
  • Firmaet må ha ordnet økonomi
  • Firmaet kan ikke benytte ulovlig og kontraktstridig arbeidskraft

Flexit Proffpartnerfirmaer mottar jevnlig Flexit nyhetsbrev og invitasjon til kurs for å holde seg oppdatert om utviklingen i markedet. Dette gjelder mht. produkter, lover, regler og forskrifter.

Benytter du en Flexit Proffpartner er oppdraget ditt i trygge hender.

Finn din Flexit Proffpartner her >>

Har du spørsmål om Flexit Proffpartner eller balansert ventilasjon til din bolig, ta kontakt med oss:
Flexit AS
Tel: 69 81 00 00
Epost: post@flexit.no
www.flexit.no

av flexit

Skriv ut

Tips en venn