• Du har lagt til
  • 0 PDF'er

Flexit Select - Beregningsprogram

Med Flexit Select kan du gjøre beregninger, få målskisser og finne tekniske verdier på alle våre Flexit luftbehandlingsaggregat. Programmet hjelper deg med å finne det aggregatet som passer best ut ifra dine kriterier.

Flexit Select har fått nytt design og et grensesnitt som gjør det mer brukervennlig.
Ved å registrere deg som bruker får du i tillegg til å gjøre beregninger, tilgang til følgende funksjoner:

• Lagre beregningsprosjekt i «clouden»
  • Dele beregninger med kolleger og samarbeidspartnere direkte fra programmet
  • Lage egne prosjekt med flere aggregatsberegninger
  • Kopiere eksisterende beregningsprosjekter
  • Sette default-verdier på enheter, lokation etc. i brukerinnstilling
  • Benytte klimadata for dimensjonering av varmebatterier.
  • Lagre teknisk rapport i Pdf-format.
  • Få din bedriftsinformasjon i bunnteksten på utskriftsrapporten

Flexit Select finns også tilgjengelig som plugin til MagiCad.
Flexit Select Plugin har oppdaterts med funksjoner som muliggjør at flere tekniske parametere kan overføres til aggregatobjektet i Revit och AutoCad. Eksempel på noen parameter som overføres er lyddata, virkningsgrad, SFP og vifteinnstillinger.

Nedlasting av Revit Plugin og brukerveiledning

Nedlasting av AutoCadPlugin og brukerveiledning

av Flexit

Skriv ut

Tips en venn